036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Recensies

Liping Zhong
Liping Zhong
2022-05-25
Mijn dochter heeft haar 5e verjaardag bij Star for a moment gevierd, het was een geweldig Frozen feestje dat ze nooit zal vergeten! Zij en haar vriendinnetjes hebben erg genoten. Deborah is super lief en ze heeft super mooie foto's gemaakt voor de kinderen. Fotolijstje versieren is een top activiteit voor kinderen rond deze leeftijd! Heel schoon en alles is netjes, echt een aanrader!
Agink Berwary
Agink Berwary
2022-05-22
Mijn zoontje heeft een geweldig paw patrol feestje gehad. De kinderen hebben genoten van alle activiteiten, blik gooien, stop-dans, cake versieren en nog meer! Wij hebben als ouders ook genoten, konden in het horeca gedeelte zitten en ook de kinderen af en toe in de gaten houden. Dat was heel prettig. Kortom: geweldig!
Sabrina Olivia Castenmiller de Boer
Sabrina Olivia Castenmiller de Boer
2022-05-04
Super locatie. Vandaag een feestje gehad
Dewi Kiel
Dewi Kiel
2022-04-27
Onze dochter heeft hier een heel leuk prinsessenfeestje gehad. De mensen die het organiseren zijn proffesioneel, vriendelijk en denken goed mee.Ik zou hier zeker opnieuw een feestje vieren
Annemarie Bouwman
Annemarie Bouwman
2022-04-14
Ik had voor mijn dochter van 9 het pakket mini workshop visagie en fotoshoot geregeld. Ik dacht eerst nog dat 2,5 uur erg lang zou zijn, maar niets is minder waar. De meiden werden van de eerste tot de laatste minuut verwend. Van discodansen, met zijn allen aan de visagie, de tofste en coolste kleren mogen uitzoeken en tenslotte samen op de foto. En dan krijgt iedereen ook nog een foto mee naar huis. Kortom een aanrader als je een echt meidenfeest wil. Wij komen zeker nog een keer want er is zoveel te doen bij Star for A moment.
Nienke Stam
Nienke Stam
2022-03-31
Super leuk Ibiza feestje en fotoshoot voor onze dochter gehad! De meiden vonden het fantastisch en alles is super geregeld door star for a moment! Echt een aanrader als je een origineel en geheel verzorgd feestje zoekt!
Lian E
Lian E
2022-03-27
Wat een ontzettend leuk feestje was het bij Star For A Moment! Prachtige locatie, met zorg en liefde verzorgd. Schoon en glamoureus. De meiden hebben de tijd van hun leven gehad in deze setting. Het was allemaal net echt! Lieve ontvangst en begeleiding van Marcel en Deborah. Ze blijken ook feestjes voor volwassenen te organiseren. What a great party at Star For A Moment. Glamorous and clean. Taken care of with love by Marcel and Deborah. Great place for a good party for kids and adults. Choice out of many themes.
Aquaman01
Aquaman01
2022-03-19
Dinosaurus feestje Vandaag hadden wij een kinderfeestje met dinosaurus als gekozen thema, de kinderen kregen leuke Dino pakjes aan en hebben hele leuke spelletjes kunnen doen, cake versierd, zelf hun eigen fotolijstje kunnen versieren. De jarige job vond het fantastisch en gelukkig de rest van de kinderen ook! Allemaal goed geregeld bij StarForAMoment. Top!
Jam S
Jam S
2022-03-07
Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter haar verjaardag bij star for a moment gevierd en wat was het leuk! Haar vriendinnen kregen eerst een cursus visagie, mochten zich daarna verkleden gevolgd door een leuke fotoshoot, als extra had ik de optie fotolijstje versieren gekozen. De dames zijn heel leuk begeleid door Deborah en hebben het echt leuk gehad! Star for a moment is echt een aanrader en weer eens wat anders dan de standaard ballenbak/springkussen paradijzen! Super leuk concept!
Familie Tsbs
Familie Tsbs
2022-03-03
Prinsesjes waren inderdaad a star for a moment 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Klik hier voor alle Facebook recensies en aanbevelingen