036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Geluidsstudio Almere

Geluidsstudio voor CD opname,  kinderfeestjes en tienerfeestjes

Hoe leuk is het om een keer in een echte geluidsstudio te zijn. En dan ook nog een eigen CD op te nemen met je vrienden en vriendinnen. Onze geluidsstudio op de begane grond wordt gebruikt voor het CD opname feestje, maar ook artiesten nemen bij ons hun single op. Doordat wij werken met goed apparatuur kan er een professionele CD gemaakt worden. De apparatuur is belangrijk, maar zeker ook de begeleiding tijdens het zingen.

De begeleiding van het CD opname feestje wordt gedaan door een echte zanger. Hij heeft jarenlange ervaring en kan de kinderen daarom ook heel goed sturen. Op het gemak stellen en zelfvertrouwen te geven waardoor er een prachtig lied ingezongen zal worden. De geluidsstudio bestaat uit 1 ruimte. Hier bevind zich alle apparatuur,  daar gaan we inzingen met microfoon en koptelefoon.

Door middel van een geluidsverbinding kan je tijdens het zingen door je koptelefoon precies horen wat je moet doen. De opname kan individueel zijn, maar ook met een klein groepje. Eerst even oefenen en dan inzingen. De productie wordt altijd gemixed tot een geweldige lied als eind resultaat. En krijgt wordt aan het einde van het feestje het lied met elkaar beluisterd. Het lied op een usb stick krijgt de jarige mee naar huis en kan zo met iedereen worden gedeeld.

Zingen is plezier en goed voor het zelfvertrouwen neem met een groep een cd opnemen.

 

Kinderfeestje

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

In stijl met glitter en glamour een top feest voor meiden.

Tienerfeestje

Voor tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar.

Alle tienerfeestjes

Klassenactiviteiten met muziek, een gave fotoshoot, zelfvertrouwen en samenwerken voor een leuke omgang met je klasgenoten.

Groepen en scholen

Voor groepen, basisschool, middelbare school.
Groepen & scholen