036-5259906 | 06-13731623
glamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a MomentBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.betaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in AlmereMinions kinderfeestje en verjaardagsfeestje voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 10 jaar, leuk minionfeestje bij Star for a MomentVerjaardagsfeestje piratenfeestje voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 10 jaar, met all-in prijs in Almerekinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshoot

Geluidsstudio Almere

Geluidsstudio voor CD opname,  kinderfeestjes en tienerfeestjes

Hoe leuk is het om een keer in een echte geluidsstudio te zijn. En dan ook nog een eigen CD op te nemen met je vrienden en vriendinnen. Onze geluidsstudio wordt gebruikt voor het CD opname feestje, maar ook artiesten nemen bij ons hun single op. Doordat wij werken met goed apparatuur kan er een professionele CD gemaakt worden. De apparatuur is belangrijk, maar zeker ook de begeleiding tijdens het zingen.

De begeleiding van het CD opname feestje wordt gedaan door een echte zanger. Hij heeft jarenlange ervaring en kan de kinderen daarom ook heel goed sturen. Op het gemak stellen en zelfvertrouwen te geven waardoor er een prachtig lied ingezongen zal worden. De geluidsstudio bestaat uit 2 ruimtes. 1 ruimte waar de begeleiding zit en alle apparatuur, de andere ruimte daar gaan we inzingen met microfoon en koptelefoon.

Door middel van een geluidsverbinding kan je tijdens het zingen door je koptelefoon precies horen wat je moet doen. De opname kan individueel zijn, maar ook met een klein groepje. Eerst even oefenen en dan inzingen. De productie wordt altijd gemixed tot een geweldige CD als eind resultaat. En krijgt iedereen aan het einde van het feestje de CD mee naar huis.

Zingen is plezier en goed voor het zelfvertrouwen neem met een groep een cd opnemen.

 

Kinderfeestje

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

In stijl met glitter en glamour een top feest voor meiden.

Tienerfeestje

Voor tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar.
 
Alle tienerfeestjes

Klassenactiviteiten met muziek, een gave fotoshoot, zelfvertrouwen en samenwerken voor een leuke omgang met je klasgenoten.

Groepen en scholen

Voor groepen, basisschool, middelbare school.
Groepen & scholen