036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Kinderfeestje Almere

Barbie Barbiefeestje almere
Barbie feestje
Uniek Barbie feestje alles in het Barbie thema. Als Barbie over de catwalk en op de foto. En een mooi
Lees meer...
LOL kinderfeestje Almere
L O L Kinderfeestje
Fantastische LOL kinderfeestje met modeshow en groepsfoto’s in prachtige LOL jurkjes. LOL uitdeelzakje maken, leuke vangspel en…..
Lees meer...
meisjes feestje prinsessenfeetje starforamoment
Prinsessen feestje
Prinsessen fotoshoot in prachtige jurkjes voor een sprookjesachtig decor. Fotolijstje versieren voor je eigen foto.
Lees meer...
Kinderfeestje in Almere met make-up, visagie, styling en mini fotoshoot
Make-up en styling + mini fotoshoot kinderfeestje
Beauty kinderfeestje met make-up, visagie, styling en mini fotoshoot. Perfect idee voor een verjaardagsfeestje.
Lees meer...
modellen fotoshoot almere verjaardag
Modellen fotoshoot met make-up feestje
Modellen fotoshoot met make-up kinderfeestje in Almere. Als echte modellen op de foto. Iedereen krijgt zijn eigen foto direct mee.
Lees meer...
catwalk ontwerp je sjerp meidenfeestje
Catwalk + ontwerp je sjerp kinderfeestje Almere
Kinderen leren een choreografie, lopen over een catwalk, en staan in de spotlight op het podium. Ontwerp je eigen sjerp
Lees meer...
Dinosaurus kinderpartijtje almere
Dinosaurus kinderfeestje
Dinosaurus kinderfeestje, leuk voor jongens en meisjes. Met dinosaurus spellen en knutselen. Origineel idee voor een verjaardagsfeestje vanaf 5 jaar.
Lees meer...
make-up beauty feestje fotoshoot feestje starforamoment almere
Ibiza fotoshoot + workshop visagie kinderfeestje
Kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar. Ibiza fotoshoot & visagie workshop. Veel accessoires en echte studio in Almere.
Lees meer...
Ibiza fotoshoot kinderfeestje in Almere, plus armbandjes maken. Verjaardagsfeestje vanaf 8 jaar, met veel accessoires, en professionele fotograaf.
Ibiza fotoshoot + armbandjes maken kinderfeestje
Ibiza fotoshoot kinderfeestje in Almere, plus armbandjes maken. Verjaardagsfeestje vanaf 8 jaar, met veel accessoires, en professionele fotograaf.
Lees meer...
Frozen verjaardag feestje en knutselen
Frozen + fotolijstje versieren feestje
Het leukste kinderfeestje voor de echte Frozen fans vanaf 5 jaar. Nu ook met fotolijstje versieren.
Lees meer...
Disco kinderfeestje op locatie in Almere
Disco kinderfeestje
Disco kinderfeestje. Geweldige glow in the dark disco party in blacklight licht, fluoriserende make-up, gekleurde beenwarmers en leuke accessoires
Lees meer...
Kinderfeestje, maak je eigen vlog over je favoriete onderwerp. Vlogfeestje in Almere onder professionele begeleiding.
Vlog kinderfeestje – Almere
Kinderfeestje: eigen vlog leren maken! Samen vloggen met draaiboek, uitleg, professionele camera en begeleiding. Kinderen mogen zelf filmen bij Star
Lees meer...
Glamour fotoshoot kinderfeestje met visagie. Vriendinnenfeestje met echte fotograaf waarbij de kinderen als echte modellen worden aangekleed. Star for a Moment in Almere
Glamour fotoshoot + workshop visagie kinderfeestje
Bij dit Glamour fotoshoot-kinderfeestje gaan de kinderen als een echt model glamour-foto’s maken met diverse accessoires en krijgen een workshop
Lees meer...
Modeshow, make-up en styling kinderfeestje
Uniek modeshow, make-up en styling kinderfeestje. Een droom voor meisjes om als echt model een modeshow te lopen. Reserveer dit
Lees meer...
partijtje meiden verjaardag omgeving almere
Glamour fotoshoot kinderfeestje
Fotoshoot kinderfeestje, verkleed als model op professionele foto. Een superleuk verjaardagsfeestje in Almere.
Lees meer...
Dans kinderfeestje bij Star for a Moment in Almere
Dans kinderfeestje
Leren dansen op je kinderfeestje op je favoriete muziek. Professionele begeleiding bij je feestje, op een echt podium in Almere
Lees meer...
Streetdance kinderfeestje, leuk verjaardagsfeestje met dansles. Vanaf 8 jaar in de regio Almere.
Street dance kinderfeestje
Streetdance kinderfeestje, actief verjaardagsfeestje met dansles en een supergave dans. Met een spectaculaire eindshow in showkleding.
Lees meer...
catwalk kinderfeestje met choreografie
Catwalk kinderfeestje
Bij ons catwalk kinderfeestje leren de kinderen in showkleding lopen op een echt podium met spotlights. Met een fantastische eindshow
Lees meer...

 

Kinderfeestje en tienerfeestje in de regio Almere.

Wij hebben meer dan 16 originele thema’s voor uw kinderfeestje, tienerfeestje en verjaardagsfeest voor kinderen in de omgeving van Almere.

Ons bedrijf ‘Star for a Moment’ is gevestigd in Almere op de Markerkant dichtbij Almere Centum. Prima bereikbaar per auto (met gratis parkeren) alsook met het openbaar vervoer. Door de uitstekende bereikbaardheid vanuit Almere Haven (via de snelweg A-6), Almere Stad maar ook vanuit Almere Buiten en Almere Hout blijft de reistijd voor u beperkt. Check gerust de reisafstand met de routeplanner van Google maps of via deze link naar Google maps.

Tijdens het kinderfeestje kunt u zelfs even boodschappen doen of shoppen in het winkelcentrum van Almere Stad, of een van de bouwmarkten of woonwinkels bezoeken slechts een paar minuten bij ons vandaan. Vanzelfsprekend bent u als organiserende ouder van harte welkom om bij het hele feestje aanwezig te zijn.

Wij verzorgen kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar. Een aantal kinderfeestjes zijn geschikt vanaf 6 jaar of 8 jaar, maar indien u denkt dat een jonger kind hier toch aan mee kan doen dan horen wij het graag.

Een populair en leuk kinderfeestje is het make-up feestje in Almere bij ‘Star For A Moment’. Een geweldig verjaardagsfeest voor meisjes van 8 jaar en 9 jaar, maar ook voor jongens. Voor de tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar hebben wij een aangepast make-up feestje. Kinderen leren met zo’n creatief kinderfeestje nieuwe dingen over verzorging en styling. En dat kan in combinatie met een leuke fotosessie bij onze eigen professionele fotografe. De kinderen worden een echt fotomodel op de catwalk of voor de camera, een bijzonder leuk feestje en goed voor het zelfvertrouwen. Wij houden het verjaardagsfeestje betaalbaar en veelal onder de 20 Euro per persoon.

Kijk voor de ervaringen met onze kinderfeestjes gerust op onze facebook account van ‘Star for a Moment’. Wij zijn pas content als uw kinderfeestje is geslaagd en de kinderen de tijd van hun leven hebben gehad.

Leuke ideëen voor een kinderfeestje zijn het Barbie feestje, Dansfeestje, Catwalk & Modeshow, leren Vloggen, Make up fotoshoot kinderfeestje, Glamour & beauty verjaardagsfeestje, Disco feestje en de leukste en leerzame quiz voor meiden en jongens.

Geschikt voor zowel jongens en meiden van 5 t/m 16 jaar. Alle feestjes zijn voor minimaal 6 personen. Elk kinderfeestje is ook uit te breiden met drinken en zelfs een compleet verzorgd all-in pakket.

Aanbieding: een Vroegboek-korting voor de jarige. Indien u minimaal één maand van tevoren een kinderfeestje boekt voor minimaal 8 kinderen, dan ontvangt u 5% korting op het kinder- of verjaardagsfeestje van uw keuze!

Het leukste kinderfeestje in de omgeving van Almere.Er tip top uitzien en een groepsfoto. Een droom voor elk meisje.Indien u speciale wensen heeft voor uw kinderfeestje of verjaardagsfeestje, stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op de home page of via Whatsapp 06-13731623.

Met vriendelijke groet,
Het team van Star For A Moment – Almere

Beauty party met make-up verjaardagsfeestje 6 jaar t/m 16 jaarFrozen kinderfeestjes, leuk verjaardagsfeestje vanaf 5 jaar t/m 10 jaar in Almeremodeschow make up verjaardag feestjeGlamour make up party kinderfeestje AlmereSpectaculair kinderfeest in Almere, een leuke locatie met disco en DJ inclusief blacklight en neon.Verjaardagsfeestje voor tienermeiden met Ibiza decor, make-up en fotoshoot