036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Fotostudio kinderfeestje Almere

De fotostudio is op de eerste verdieping. Een studio met professionele apparatuur en van alle gemakken voorzien. Bij verschillende tiener- en kinderfeestjes staat de fotoshoot centraal. Onze fotografe met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er prachtige foto’s gemaakt worden. Van individuele foto’s tot groepsfoto’s.

Wat is er nu leuker dan samen met je vriendinnen een leuke glamour party te organiseren voor je verjaardagfeestje. Bij Star for a Moment in Almere is iedereen een ster! En de kinderen leren veel van zo’n creatief feestje, bij aantal thema kinderfeestjes geven wij een workshop en helpen bij de make up party of we gaan armbandjes maken.

Vooraf elke fotoshoot krijgen alle meiden en jongens een goede uitleg over poses en houdingen. Dit is belangrijk voor zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat elk kind zich op haar en zijn gemak voelt, en op zijn mooist op de foto staat. Daarna kan de fotosessie beginnen, waarbij ook gelet wordt op de juiste belichting. Wij maken veel foto’s zodat de mooiste eruit gekozen worden, van individuele foto’s, vriendinnenfoto’s tot groepsfoto’s.

Als afsluiting van elk feestje krijgt iedereen een foto van zichzelf direct mee naar huis. Dit is een leuk aandenken aan het fantastische thema- of verjaardagsfeestje. De glamour fotoshoot wordt gemaakt voor een wit decor. Bij de Ibiza fotoshoot gebruiken wij een tropische fotodoek van 3 meter breed en 2.5 meter hoog. De ondergrond is voorzien van echt wit zand. Voor elke shoot hebben wij diverse accessoires welke gebruikt mogen worden.

Daarnaast heeft de fotostudio van Star for a Moment in Almere nog veel meer mogelijkheden. Professionele foto’s voor Instagram, Facebook, etc. Neem gerust contact met ons op voor speciale wensen voor een leuk en geslaagd verjaardagsfeestje of tienerfeestje.

Groepsfoto voor tieners in professionele fotostudio AlmereGlamour foto meisjes verjaardagsfeestjekinderen glamourfotoshoot Almere
Make up visagie fotoshoot in professionele fotostudiofoto kado kinderpartijtje kinderfeestje

 

Kinderfeestje

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

In stijl met glitter en glamour een top feest voor meiden.

Tienerfeestje

Voor tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar.
 
Alle tienerfeestjes

Klassenactiviteiten met muziek, een gave fotoshoot, zelfvertrouwen en samenwerken voor een leuke omgang met je klasgenoten.

Groepen en scholen

Voor groepen, basisschool, middelbare school.
Groepen & scholen