036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Podium en catwalk

Podium en Catwalk voor tiener- en kinderfeestjes, regio Almere.

Op de begane grond bevindt zich de grote zaal met een prachtige uitstraling. Een kobalt blauw podium met een rood show gordijn. Tevens is er een gave graffiti muur gemaakt door een artist. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor o.a. het Disco feestje. Door de spectaculaire verlichting, discobol en blacklight.

Het podium en de catwalk op de eerste verdieping zijn omlijnd met led verlichting. Zo krijg je een showbizz uitstraling. Het podium van 5 meter breed en 2.5 meter diep wordt gebruikt voor de dans, streetdance en mode show.

Maar ook voor de andere feestjes kan het podium worden gebruikt. Tussendoor even dansen op muziek is altijd een succes bij de kinderen en tieners tijdens een feestje.
Het feestje met gave muziek een discobol en spotlight licht hierin staat het podium centraal.

Direct naast het podium bevindt zich de coulissen. Hier kleden de kinderen zich om en kunnen via de zijkant het podium betreden. Doordat er gebruik is gemaakt van spots en professionele geluid ontstaat er een echte show.

Onze catwalk is 3 meter lang. Hier kan dan ook een echte catwalk show op gelopen worden. Door middel van een choreografie wordt het podium en catwalk volledig benut.

Een binnenlocatie, knus en gemoedelijk met de uitstraling van een klein theater.

modeschow make up verjaardag feestjeKinderfeestje Verjaardagsfeestjes en kinderpartijtje kinderfeestje tienerfeestje uniek leuke beleving Star for a Moment Almere make up party kinderfeestje Naarden Bussum Weesp Amsterdam Utrecht Gooi Amersfoort binnen glamour glitter fotoshoot modeshow leuke spannende dj vloggen

 

Kinderfeestje

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

In stijl met glitter en glamour een top feest voor meiden.

Tienerfeestje

Voor tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar.

Alle tienerfeestjes

Klassenactiviteiten met muziek, een gave fotoshoot, zelfvertrouwen en samenwerken voor een leuke omgang met je klasgenoten.

Groepen en scholen

Voor groepen, basisschool, middelbare school.
Groepen & scholen