036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Visagie ruimte

Star For A Moment kinderfeestjes en tienerfeestjes Visagie ruimte

Een professionele visagie ruimte is van essentieel belang voor de workshop visagie. Deze is ruim opgezet met 10 individuele plekken. Elke plek heeft een eigen spiegel, verlichting en make-up pallet. Aangevuld met over extra make-up, reinigingsdoekje, watten schijfjes / wattenstaafjes, make-up kwasten en een prullenbakje.

Er wordt altijd voor wij beginnen gevraagd aan iedereen of er sprake is van allergie. Als er iemand is die een allergie heeft en geen make-up mag gebruiken is er eventueel een alternatief om dan het haar te doen. Zodat iedereen lekker bezig kan zijn en zichzelf mooi kan maken. Hygiëne staat bij ons voorop na elk feestje worden alle kwasten gereinigd en de visagie ruimte grondig schoongemaakt.

Wanneer er grotere groepen zijn verdelen wij deze in twee groepen. Zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt tijdens de workshop. De andere groep is dan alvast bezig met het uitzoeken van de accessoires en aan het oefenen met poses en houdingen.

Vriendinnenfeestje met make-up, visagie, styling en mini fotoshoot

 

Kinderfeestje

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

In stijl met glitter en glamour een top feest voor meiden.

Tienerfeestje

Voor tieners vanaf 10 jaar t/m 16 jaar.

Alle tienerfeestjes

Klassenactiviteiten met muziek, een gave fotoshoot, zelfvertrouwen en samenwerken voor een leuke omgang met je klasgenoten.

Groepen en scholen

Voor groepen, basisschool, middelbare school.
Groepen & scholen