T 036-5259906 W 06-13731623
https://www.starforamoment.nl/wp-content/uploads/2023/12/WhatsAppButtonGreenMedium.png

Uniek met onze kinderfeestjes en tienerfeestjes!

Star For A Moment kinderfeestjes en tienerfeestjes in Almere. Voor uw kind/tiener een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Geschikt voor zowel jongenspartijtje als meidenpartijtje van 5 t/m 16 jaar!

Een prachtige binnen locatie bestaande uit meerdere zalen, discozaal, tiktok studio, fotostudio, geluidsstudio en een horecagelegenheid. Een stijlvolle make-up ruimte volledig ingericht met alle benodigdheden. Een workshop visagie zelf opmaken dat is toch waar elk meisje van droomt! Prachtige kleding van glamour tot stoer met een aparte omkleedruimte. Star For A Moment kinderfeestjes en tienerfeestjes in Almere.

U kunt als ouder gewoon aanwezig zijn bij het feestje van uw kind. In onze horeca ruimte zijn drankjes en snacks verkrijgbaar.(Het is niet toegestaan eigen drankjes en etenswaren mee te brengen). Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Airconditioning is alle ruimtes.

Kinderfeestje Verjaardagsfeestjes en kinderpartijtje kinderfeestje tienerfeestje uniek leuke beleving Star for a Moment Almere make up party kinderfeestje Naarden Bussum Weesp Amsterdam Utrecht Gooi Amersfoort binnen glamour glitter fotoshoot modeshow tiktok en vloggen

Wij hebben meer dan 19 originele thema’s voor uw kinderfeestje, tienerfeestje en sweet sixteen selfie party. Onder andere een liedje opnemen in de studio, discoparty, LOL feestje, Barbie feestje, dans, catwalk of modeshow. Make up party kinderfeestje glamour, Ibiza, modellen fotoshoot met workshop visagie. Styling van kleding en accessoires. Maar ook diverse thema feestjes zoals Prinsessen feestje,  L.O.L. en Dinosaurus feestje. Ook erg populair is het disco feestje, vlog feestje en het TikTok feestje.

Elk feestje is ook uit te breiden met een compleet verzorgd All-In arrangement. Waarom uw kinderfeestje organiseren in Almere bij Star For A Moment? In het bijzonder, omdat wij uw kind het allerleukste en onvergetelijk feestje willen bezorgen.

Klik hier voor uw eigen uitnodiging voor diverse feestjes die uw kind of tiener kan sturen naar vriendinnen en vrienden.

U bent van harte welkom!
Team Star for a Moment

Kinderfeestjes

Voor jongens en meisjes vanaf 5 tot en met 9 jaar.
Alle kinderfeestjes

tienerfeestjes starforamoment almere

Tienerfeestjes

Voor tieners vanaf 10 tot en met 16 jaar.
Alle tienerfeestjes

Star For A Moment | Markerkant 11 nr 21 | 1316AE | Almere | 036-5259906 | WhatsApp 06-13731623 | info@starforamoment.nl

star for a moment kinderfeestjes tienerfeestje tip van kidsproof weesp lelystad almere gooi bussum naarden laren hilversum blaricum huizen flevoland

tienerfeestjes verjaardag almere

Tienerfeestje, verjaardagsfeestje & scholen/groepen.

Wij hebben veel verschillende thema’s voor een geslaagd kinderfeestje en verjaardagsfeestje voor kinderen vanaf 5 jaar tot 10 jaar.  Niet alleen voor kinderen uit Almere en heel Flevoland, maar ook vanuit Het Gooi zoals Huizen, Eemnes, Blaricum, Naarden, Bussum en Hilversum. Daarnaast verzorgen we kinderfeestjes voor de regio Amsterdam, Amersfoort en zelfs Utrecht. Het Barbie feestje, prinsessen feestje, dinosaurus feestje en TikTok feestje is inmiddels zeer populair. Kijk vooral eens naar ons aanbod en arrangementen voor leuke kinderfeestjes.

Onze tienerfeestjes zijn net zo gevarieerd, denk aan een make up party verjaardagsfeestje, tiktok feestje, of een glamour feestje met make-up / visagie en professionele foto’s en een beauty party voor tienermeiden en ook jongens. Een verjaardagsfeestje voor tieners is geschikt voor kinderen van 10 jaar t/m 16 jaar.

Star for a Moment beschikt ook over een geluidsstudio voor zingen onder begeleiding van een professionele zanger, en het opnemen van een CD. We hebben tienerfeestjes waarbij de meiden en jongens leren vloggen op een verantwoorde manier. Maar ook een podium en catwalk met echte spotlights zodat kinderen in stijl kunnen leren als echt model te lopen, compleet met glamour-fotoshoot en veel leuke beauty & glamour accessoires.

Een visagie-ruimte waar we kinderen en tieners, afhankelijk van hun leeftijd, kunnen stylen met leuke kleding en opmaken met make-up. We hebben ook een tienerfeestje met workshop make-up waarbij een ervaren visagiste de kinderen uitleg geeft. En aansluitend de fotostudio met grote decors en fotowand waar we fotoshoots doen per kind, en van de hele groep.

Voor meisjes en jongens hebben we de disco party, met fluoriscerende make up, armbandjes en neon elementen. Verzorgd met de favoriete muziek van de kinderen. Bij Star for a Moment Almere kun je ook leren street dancen, een uniek verjaardagsfeestje en tiener- kinderfeestje waarbij de kinderen een dans leren en als groep een optreden geven.

We hebben de beste en leukste quiz van Nederland, het Quiz tienerfeestje met verschillende spelletjes die zo leuk zijn dat je niet wilt stoppen. Creatief en nog leerzaam ook!

Wij bieden een uniek en betaalbaar kinderfeestje in de regio Almere, waarbij elk kind en elke tiener een “Star for a Moment” is.

visagie makeup almere

Visagie ruimte

Wij beschikken ook over een compleet ingerichte visagie ruimte. Welke voorzien is van verlichting, spiegels en voor ieder een eigen plek. Verder is alles aanwezig voor de workshop visagie. Zoals allerlei soorten make-up, kwasten, ect. Immers, kwaliteit staat voorop.
Visagie ruimte

Een super binnenlocatie voor de allerleukste kinderfeestjes en tienerfeestjes in Almere

Podium en catwalk

Op de begane grond hebben wij een grote zaal met een podium. Op de eerste etage een zaal met podium en een echte catwalk. Door middel van de spotlights, muziek en de sfeer, ontstaat er altijd het “Wauw” effect wanneer de kinderen binnenkomen.

Podium en catwalk

almere_cdopnemen_liedje_inzingen_geluidsstudio

Geluidsstudio

Op de beganegrond bevindt zich de geluidsstudio. Een studio met de beste apparatuur. Daarmee kan een gave liedje gemaakt worden. De begeleiding wordt gedaan door een zanger welke zowel ervaring als kennis heeft. Daardoor het beste resultaat.
Geluidsstudio

fotostudio in Almere voor fotosessie verjaardagsfeest en kinderfeestje in Almere bij Star for a Moment.

Fotostudio

Op de eerste verdieping bevindt zich de fotostudio. Doordat er een ruime fotowand is kunnen er ook van grotere groepen foto’s worden gemaakt. Daarnaast hebben wij een LOL decor, prinsessen decor en Ibiza decor met echt wit zand.
Kortom een studio met veel ervaring.
Fotostudio