036-5259906 | 06-13731623
selfie foto filmpjes tiktok almeretienerfeestje tiktok almere selfieBeauty en Glamour party betaalbaar kinderfeestje met professionele foto'sVloggen kinderfeestje, vlog-feestje en je eigen vlog maken onder begeleiding, uniek in Almerebetaalbaar en leuk kinderfeestje met all-in prijs en online reserveren bij Star for a MomentVloggen verjaardagsfeestje regio Almere, kinderfeestje vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.kinderfeestje fotomodel voor meisjes en tieners met beauty en make-up partystoer fotolijstje maken glamour fotoshootglamour make-up kinderfeestje voor meiden met modelfoto's in Almere bij Star for a Moment

Vacatures bij Star for a Moment Almere

Vacature bij Star for a Moment Almere

Met regelmaat zijn we op zoek naar part-time medewerksters die ons assisteren tijdens de kinderfeestjes, tienerfeestjes en verjaardagsfeestjes op onze locatie in Almere.

Passie voor ons werk, gastvrijheid en zorgzaamheid staan centraal. Een kinderfeestje is geslaagd wanneer alle kinderen een unieke ervaring hebben gehad. Iets nieuws leren op een creatieve manier is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. En tegelijk samen plezier hebben in een prachtige omgeving, maar ook een hele veilige omgeving.

Dat is Star for a Moment Almere, de kinderen zijn de sterren.

Zodra we vacatures hebben dan kondigen we dit hier aan.
Het team van Star for a Moment

Nieuwe vacatures:

Medewerkster op oproepbasis

Voor een aantal uren per week van maandag tot en met vrijdag.

Medewerkster op oproepbasis

Voor een aantal uren in het weekend.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken en ben je 16 jaar of ouder?

Stuur dan een e-mail met motivatie naar info@starforamoment.nl t.a.v. Deborah of neem telefonisch contact met ons op via 036-5259906 of WhatsApp 06-13731623

 

 

 

podium lopen over catwalk spotlightGlamour fotoshoot & workshop visagie tienerfeestje in Almere.
Kinderfeestje, tienerfeestje & scholen en groepen

Wij hebben veel verschillende thema’s voor een geslaagd kinderfeestje en verjaardagsfeestje voor kinderen vanaf 5 jaar tot 10 jaar. Niet alleen voor kinderen uit Almere en heel Flevoland, maar ook vanuit Het Gooi zoals Huizen, Eemnes, Blaricum, Naarden, Bussum en Hilversum. Daarnaast verzorgen we kinderfeestjes voor de regio Amsterdam, Amerfoort en zelfs Utrecht. Kijk vooral eens naar ons aanbod en arrangementen voor leuke kinderfeestjes.

Onze tienerfeestjes zijn net zo gevarieerd, denk aan een make up party verjaardagsfeestje, TikTok selfie feestje, Disco party een glamour feestje met make-up / visagie en professionele foto’s en een beauty party voor tienermeiden en ook jongens. Een verjaardagsfeestje voor tieners is geschikt voor kinderen van 10 jaar t/m 16 jaar.

Star for a Moment beschikt ook over een geluidsstudio voor zingen onder begeleiding van een professionele zanger, en het opnemen van een CD. We hebben tienerfeestjes waarbij de meiden en jongens leren vloggen op een verantwoorde manier. Maar ook twee zalen met podium en catwalk met echte spotlights zodat kinderen in stijl kunnen leren als echt model te lopen, compleet met glamour-kleding en veel leuke accessoires.

Een visagie-ruimte waar we kinderen en tieners, afhankelijk van hun leeftijd, kunnen stylen met leuke make-up. We hebben ook een tienerfeestje met workshop make-up waarbij een ervaren visagiste de kinderen uitleg geeft. De fotostudio met grote decors en fotowand waar we fotoshoots doen per kind, en van de hele groep.

Voor meisjes en jongens hebben we de disco party, met fluoriscerende make up, armbandjes en neon elementen. Verzorgd door een echte DJ en met de favoriete muziek van de kinderen. Bij Star for a Moment Almere kun je ook leren street dancen, een uniek verjaardagsfeestje en tiener- kinderfeestje waarbij de kinderen een dans leren en als groep een optreden geven.

We hebben de beste en leukste quiz van Nederland, het Quiz tienerfeestje met verschillende spelletjes die zo leuk zijn dat je niet wilt stoppen. Creatief en nog leerzaam ook!

Wij bieden een uniek en betaalbaar kinderfeestje in de regio Almere, waarbij elk kind en elke tiener een “Star for a Moment” is.